fbpx

Vacature – Lead Talent Programma Software Engineers

Lead Talent Programma

Software Engineers

Ben jij er klaar voor om jouw carrière naar het volgende niveau te tillen?
Begeleid talenten in hun groei

Wegens groei zijn wij op zoek naar een programma lead voor ons software engineerings programma voor hoogopgeleid talent! In deze functie ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van de talenten en inhoudelijk verantwoordelijk voor het opleidingsprogramma.

Harvest is een Talent Incubator voor software engineers en data talenten: wij richten ons op de ontwikkeling van jong talent zodat zij zich kunnen ontplooien als technisch leiders van de toekomst door middel van een fantastisch hard- en softskill programma. Dit doen wij niet zoals andere organisaties maar met een radicaal andere aanpak. Ons doel is om een positief en blijvend verschil te maken voor onze collega’s en daarmee ook voor onze klanten. Harvest is een jonge organisatie gevestigd in Driebergen en we groeien hard! 

Wat ga jij in deze functie doen?

Op een aantal vaste momenten per jaar start Harvest een nieuwe talent class. Deze talenten hebben tussen de 0 en 3 jaar werkervaring en hebben allen een informatica diploma (HBO/WO bachelor of master). 

Als programma lead ben je nauw betrokken bij het aannemen van deze talenten. Hierbij wordt de technische test door jou beoordeeld en heb je een technisch intakegesprek met het talent. Indien je overtuigd bent wordt het talent toegevoegd aan de talent class. 

Tijdens de Kick-off maken de talenten met elkaar kennis en vertel jij wat de talenten van het jaar kunnen verwachten. Dit doe je samen met de soft skill coach met wie je de talenten het hele jaar zult begeleiden. Met als gezamenlijk doel het talent zo goed mogelijk ondersteunen in zijn groei als mens, professional en techneut. 

Na de kickoff begint het opleidingsjaar. Om de week komt de talent class bij elkaar voor een masterclass. Deze masterclasses gaan over de best practices van software engineering. Denk hierbij aan design patterns, application architecture, CI/CD, microservices en meer. Deze masterclasses worden gegeven door absolute toppers uit het vakgebied. De trainers zijn expert op het onderwerp, hebben gemiddeld 15 jaar werkervaring en werken nog steeds hands-on mee. Naast deze technische masterclasses zijn er ook coachingsdagen. Hierbij gaat de groep onder begeleiding van de soft skill coach aan de slag met hun persoonlijke ontwikkeling. 

Naast je rol als programma lead ben je ook de field manager van de talenten. Dit houdt in dat je bijvoorbeeld 3x per jaar een evaluatie gesprek hebt met de klant en het talent. Maar het gaat er voornamelijk om dat je de talenten onder je hoede neemt en ze begeleid waar mogelijk. De mens en zijn of haar ontwikkeling staat hierbij centraal.

Tijdens het jaar is er ook tijd voor fun. 1x per kwartaal pakken we groots uit met een kwartaal uitje. Tijdens de masterclass dagen ontvang je ‘s morgens de talenten, lunch en wandel je met de groep tussen de middag en na afloop is er vaak nog een borrel om na te praten. 

Naast programma lead en field manager ben je ook op en top techneut. Je vindt het leuk om eindeloos te praten over techniek en je hebt veel werkervaring als lead developer / solution architect waardoor de talenten echt naar je opkijken. Je geeft daarom zelf ook enkele masterclasses tijdens het opleidingsjaar. Omdat hierbij onze belofte is dat alle trainers nog hands-on actief zijn ben je zelf vanuit Harvest ook nog 2 à 3 dagen actief bij een van de klanten. Hierbij begeleid je vanzelfsprekend enkele Harvest talenten.

In het kort de werkzaamheden

– Verantwoordelijk voor het opleidingsprogramma (inhoudelijk, contactpersoon voor trainers, aanwezig tijdens masterclass dagen).
– Verantwoordelijk voor de talenten in de talent class (startgesprek, klant evaluaties, eindgesprek, ad hoc begeleiding).
– Je werkt 2 à 3 dagen als lead developer / solution architect bij een van onze klanten. Hierbij begeleid je een aantal Harvest talenten.
– Het beoordelen van de technische testen en het voeren van technische intakes van kandidaten.

Functie-eisen

– In het bezit van een HBO/WO diploma in de richting van informatica;
– 10+ jaar hands-on ervaring als software engineer / lead developer / solution architect;
– 40 uur beschikbaar;
– Een goede beheersing van de Nederlandse taal, in woord en geschrift;
– Sociaal, communicatief, gedreven en software engineering is je passie;
– Je hebt zelfkennis en vind het belangrijk om het beste resultaat neer te zetten. Niet alleen vanuit commercieel oogpunt maar ook kwalitatief.

Wat wij bieden

– Een super gave baan;
– Contract voor onbepaalde tijd;
– Een goed salaris obv van je werkervaring en inhoudelijke kennis;
– Bonusregeling;
– Een lease auto die je ook privé mag rijden;
– Laptop in bruikleen;
– Benodigdheden voor je thuiswerkplek;
– Telefoonvergoeding;
– Netto onkostenvergoeding;
– 25 vakantiedagen;
– Premievrij pensioen
– De mogelijkheid om, als Corona het toelaat, op kantoor te werken 😉

Ben jij geïnteresseerd geraakt en wil je meer weten over de rol, de organisatie en de precieze werkzaamheden?

Neem dan contant op met Marinus Geuze: marinus.geuze@harvest.nl

2020_10_2_Harvest_MH 4